LCD ekranlı Apple HomePod ilk defa görüntülendi

Apple, ekranlı yeni bir HomePod üzerinde çalışıyor olabilir. Bu iddia, geçmişte Apple ürünleri hakkında doğru bilgiler paylaşan duyumcu Kosutami tarafından paylaşılan prototip HomePod resimlerine dayanarak 9to5Mac tarafından ortaya atıldı. Kosutami’nin bu alandaki güvenilirliği, 9to5Mac tarafından da doğrulandı.

Bu ekranlı HomePod’un kod adı B720. Ekranın üstünde gösterilen LcdUTest adlı uygulamanın, mühendislerin yeni ekranı test etmek için kullandığı bir iç uygulama olduğu belirtiliyor. 9to5Mac’e göre Apple, tvOS uygulamalarını yeniden yazarak bu yeni ekranda çalışacak şekilde uyarlamak istiyor. Apple Music ve Apple Podcasts, bu ekranla uyumlu hale getirilen ilk uygulamalar arasında. Bir şarkı veya podcast oynatıldığında, ekran üzerinde albüm kapaklarının renklerine dayalı bulanık bir animasyon gösteriliyor.

LCD ekranlı Apple HomePod ilk defa görüntülendi

Ekranlı bir HomePod hakkında ilk kez söylentileri duymuyoruz. Bloomberg muhabiri Mark Gurman, 2021’de Apple’ın ekran ve kameralı yeni HomePod’lar üzerinde çalıştığından bahsetmişti. Aynı şekilde, Apple analisti Ming-Chi Kuo da bu yılın başlarında Apple’ın 2024’ün ilk yarısında 7 inç ekranlı yeniden tasarlanmış bir HomePod’u piyasaya süreceğini iddia etti.

Yeni ekranlı HomePod’un diğer özellikleri veya fiyatı hakkında net bir bilgi yok. Ancak Apple’ın ekranlı akıllı ev ürünleri geliştirmeye ilgisi olduğu açık. Bu, Apple’ın HomePod ürünlerini piyasadaki diğer akıllı hoparlörlerden ayırmak ve kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirmek için bir yol olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx