Kate Hudson’dan Matthew McConaughey’e koku eleştirisi

45 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, katıldığı “Watch What Happens Live with Andy Cohen” programında, eski rol arkadaşının vücut kokusuyla ilgili çıkan söylentiler hakkında konuştu.

Sunucu Andy Cohen, bir hayranın gönderdiği soruyu okurken, “Matthew McConaughey’i Fool’s Gold’u çekerken deodorant kullanmaya zorladığınıza dair eski şehir efsanesi doğru muydu?” diye sordu.

Hudson buna cevap olarak, “Hayır. O deodorant kullanmıyor -bu arada ben de kullanmıyorum,” diye itiraf etti ancak 54 yaşındaki oyuncunun kokusunu “2 km mil öteden alabildiğini” itiraf etti ve çekimler sırasında “çok yakınlaştıklarını” ekledi.

Hikaye, görünüşe göre McConaughey’le ilgili bir durumdan kaynaklanıyor. Kendisi, Playboy ile yaptığı bir röportajda, Hudson’ın (kendisiyle 2003 yapımı ‘Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir’ filminde de rol almıştı) kendisinden her zaman kokuları gidermeye yardımcı olabilen tuz kayası kullanmasını istediğini ve bunu sete getirdiğini söylüyor. Hudson da asla bunu kabul etmiyor. 

Deodorant karşıtı olmasıyla ünlü olan aktör, 2005 yılında People dergisinin Yaşayan En Seksi Adamı kapak hikayesinde, 20 yıldır kokuyu maskeleyen bir ürüne el sürmediğini çünkü “bir erkeğin erkek gibi kokması gerektiğini” açıklamıştı.

Çeşitli kaynaklar ise McConaughey’in yakınındaki insanlar için bunun bir sorun yaratmadığını, çünkü günde birkaç kez duş aldığını belirtiyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir