Insta360 GO 3S tanıtıldı, yok böyle bir cihaz

Insta360, popüler başparmak boyutundaki GO 3 aksiyon kamerasının yeni ve geliştirilmiş versiyonu GO 3S’yi piyasaya sürdü. Yeni model, video kaydı çözünürlüğünde iyileştirmeler getirirken, kullanıcıların oldukça değerli bulacağı bir özelliği de beraberinde getiriyor: Apple Find My desteği.

Önceki modeli 2.7K çözünürlükle sınırlı olan GO 3S, şimdi 4K çözünürlükte 30fps hızında çekim yapabiliyor. Ayrıca 2.7K modunda 50fps hızında çekim yaparak daha akıcı yavaş çekim seçenekleri sunuyor. Günümüzde 4K oynatma imkanı sınırlı olsa da, bu özellik geleceğe yönelik bir güvence ve kaydedilen görüntüler için daha fazla esneklik sağlıyor.

GO 3S’in en dikkat çeken yeniliklerinden biri, Apple Find My uyumluluğu. GO 3S, bir iPhone ile eşleştirildiğinde, pili olduğu sürece kapalı ya da açık olması fark etmeksizin Find My uygulaması üzerinden bulunabiliyor. Ancak, Insta360, Bluetooth sinyali etkilenmesi nedeniyle bu özelliğin su altında “önemli ölçüde sınırlı” olduğunu belirtiyor. Ayrıca, birlikte gelen Action Pod, Find My işlevselliğine sahip olmadığından, kullanıcıların bu aksesuarı manuel olarak takip etmeleri gerekiyor.

4K ve Find My dışında, GO 3S birkaç başka yükseltme daha içeriyor. Su geçirmezlik kapasitesi 16ft (5m)’den 33ft (10m)’ye çıkmış durumda, ancak bu sadece kameranın kendisi için geçerli; Action Pod’un su altı kullanımı için ayrı bir Dalış Kabı gerekiyor.

Yeni MegaView FOV ayarı, bozulmayı azaltarak ultra geniş bir mod sunarken, Interval Video işlevi, kamerayı belirli aralıklarla otomatik olarak açıp kapatarak uzun süreli aktiviteler için uygun hale getiriyor. Yavaş çekim özelliği, 1080p’de maksimum 200fps ve 2.7K’de 100fps hızına yükseltilmiş durumda ve timelapse videoları için dinamik bir efekt sunan Dynamic Timelapse efekti de eklenmiş.

GO 3S ayrıca, yatay veya dikey çekim için otomatik ayar yapabilme yeteneğiyle sosyal medya odaklı içerik oluşturucular için değerli bir özellik sunuyor. Görsel olarak, GO 3S selefi ile neredeyse aynı ve benzer renk seçenekleriyle geliyor – siyah ve beyaz.

Fiyat açısından, GO 3S, GO 3 ile tutarlı. 64GB modeli 399.99 dolar, 128GB modeli ise 429.99 dolardan satışa sunuluyor. GO 3 ayrıca daha ucuz bir 32GB seçeneğine sahip olsa da, sadece 20 dolar fazla ödeyerek depolama kapasitesini iki katına çıkarabiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx